CASA DELLA CERAMICA

CASA DELLA CERAMICA JE NOVOOTVORENI SALON ITALIJANSKE I ŠPANSKE KERAMIKE I OPREME ZA KUPATILA. SALON KERAMIKE SE NALAZI U NOVOM SADU, U ULICI TRG NEZNANOG JUNAKA 2. NAS CILJ JE DA VAM PREDSTAVIMO I VRHUNSKE MATERIJALE ITALIJANSKIH, ŠPANSKIH I NEMAČKIH PROIZVOĐAČA ZA OPREMANJE ENTERIJERA I EKSTERIJERA, I DA KAO UVOZNICI NJIHOVIH PROIZVODA UČINIMO VAŠE DOMOVE LEPŠIM I UGODNIJIM ZA STANOVANJE.

U salonu možete pogledati keramiku italijanskog proizvođača PIEMME, čija je proizvodnja keramike inspirisana završnom obradom kamena, mermera,drveta. Pločice su namenjene svim životnim prostorima klasičnog stila, modernog stila, 3D keramikom, različitim završnim obradama, ručno pravljenim dekorima…

Fabrika PORCELAINGRES je fabrika koja je ujedinila italijanski dizajn i nemačku proizvodnju u jedno i napravila veliki broj granitne keramike za bilo koji prostor.
Ono što španski dizajn keramike i kvalitet karakteriše, predstavljeno je proizvođačima keramike FANAL, CODICER i FABRESA.

Pored njih, tu su za Vas i italijanski proizvođači FLAVIKER i SUPERGRES.

Stakleni mozaik španskog proizvođača ONIX je nešto zbog čega ćete se zapitati koliko daleko Vaša mašta može ići.

Vaš dodir sa vodom biće mnogo prijatniji ukoliko koristite baterije GROHE, hidromasažni program JACUZZI, koji će isto tako pomeriti granice vaše udobnosti u kupatilu kao i tuš kabine nemackog proizvođača HUPPE.

U ponudi imamo i sanitarnu opremu svetskih poznatih proizvođača kao sto su CERAMICA GLOBO, VILLEROY & BOCH, LAUFEN, JIKA.

Dizajn i kvalitet u jednom. Sve to možete videti u novootvorenom salonu keramike CASA DELLA CERAMICA.

DRUGI O NAMA

 • ''Odličan izbor keramike. Za svakoga po nešto!''
  Sanja i Marko (Zrenjanin)
 • ''Nakon postavljanja keramike u našoj školi, sada sa ponosom možemo koračati hodnicima''
  Osoblje srednje škole - 4.juli (Vrbas)
 • ''Obzirom da nismo bili zadovoljni postavljenom keramikom u kupljenom stanu, rešili smo da nam pri izboru nove pomogne ekipa iz salona CASA DELLA CERAMICA. Prezadovoljni smo!''
  Milica i Srđan (Novi Sad)
 • "Odličan izbor keramičkih pločica, ljubazno osoblje"
  Nemanja i Snežana (Vrbas)
 • ''Prezadovoljni izborom, našim odabirom, postavkom, ugradnjom. Sve pohvale!''
  Bojan i Jovana (Sombor)
 • "U salonu CASA DELLA CERAMICA smo pronašli pločice za kupatilo i kuhinju po super cenama, i nakon postavke prostor je još lepši nego što smo zamislili da će biti."
  Mirjana i Aleksandar (Novi Sad)

fb_icontw_icon

CASA DELLA CERAMICA | Milovana Glišića 7 (ugao sa Kosovskom) | 21000 Novi Sad | T: +381 21 38 28 994 | www.casadellaceramica.rs

© 2019 CASA DELLA CERAMICA. Sva prava zadrzana

Design & Development: Icon Design Studio